Ένα παραδοσιακό σαλάμι αέρος από την Τρίπολη σε περιμένει και θα σε κερδίσει αμέσως. Έχει μια μεστή σκορδάτη και πικάντικη γεύση που αποδεικνύει ότι φτιάχνεται με τη σωστή διαδικασία. Διανέμεται σε Πειραιά - Αθήνα και όμορους δήμους.
Τα αλλαντικά Δαγρέ έχουν ιστορία από το 1920 και ορισμένα προϊόντα, όπως το σαλάμι, δεν έχουν αλλάξει καθόλου τον τρόπο παρασκευής τους.
Την παραγωγή συνεχίζουν η τέταρτη γενιά της οικογένειας ΔΑΓΡΕ με αναλλοίωτες τις παραδοσιακές συνταγές. Η βιοτεχνία μεγάλωσε και εκσυγχρόνισε τις εγκαταστάσεις της, οπότε πέρασε τα όρια της Πελοποννήσου και στέλνει προϊόντα σε όλη την Ελλάδα.
Με γεύσεις από παλιές παραδοσιακές συνταγές, τα αλλαντικά ΔΑΓΡΕ παραμένουν το ίδιο αγνά και σπιτικά, με σεβασμό στην παράδοση, όπως ξεκίνησαν από την αρχή του εικοστού αιώνα, χαρακτηρισμένα από τη φίνα ποιότητά τους, με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση και αποτελούν κληρονομία εκλεπτυσμένων γεύσεων.
Χοιρινό και μοσχαρίσιο κρέας, σκόρδο και μπαχαρικά συμμετέχουν στην παρασκευή του και στεγνώνει επί έναν ολόκληρο μήνα, πριν συσκευαστεί για να βγει στην αγορά.
Το Παραδοσιακό σαλάμι αέρος σκορδάτο Τριπόλεως, είναι ένα σαλάμι με μεστή σκορδάτη και πικάντικη γεύση που αποδεικνύει ότι φτιάχνεται με τη σωστή διαδικασία.
Σχεδόν με μηδενική υγρασία στην τυποποίηση, απελευθερώνει την χαρακτηριστική πικάντικη γεύση του αμέσως μόλις το ακουμπήσεις στην γλώσσα. Δεν χρειάζονται πάνω από 3 δευτερόλεπτα για να απολαύσετε την πλούσια γεύση του καθώς λιώνει αργά στο στόμα. Κόψτε σε λεπτές φέτες και απολαύστε το συνοδεία με ελιές, Κρητική Γραβιέρα και μια καλή τσικουδιά.
Διανέμεται σε Πειραιά - Αθήνα και όμορους δήμους.