Καρμπονάρα με κρέμα γάλακτος μανιτάρια και μπέικον


1 λεπτά ανάγνωσης


Υλικά:


Εκτέλεση:

  1. Στραγγίζουμε τα μανιτάρια
  2. Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε το μισό βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια μέχρι να εξατμιστεί όλο το νερό τους.
  3. Σε ένα τηγάνι ρίχνουμε το υπόλοιπο βούτυρο και σοτάρουμε το μπέικον μέχρι να ροδίσει και να γίνει ελαφρά τραγανό.
  4. Σε ένα ποτήρι ανακατεύουμε το εβαπορέ, περίπου μισό ποτήρι, με το κορν φλάουρ, καλά να μην υπάρχουν σβόλοι.
  5. Σε χαμηλή φωτιά στο κατσαρολάκι που σοτάραμε τα μανιτάρια, προσθέτουμε το μπέικον και όλο το γάλα και ανακατεύουμε προσέχοντας να μην μας κολλήσει το γάλα.
  6. Όταν η κρέμα αρχίσει να πήζει κατεβάζουμε από την φωτιά ανακατεύοντας για ένα λεπτό ακόμα.
  7. Έχουμε βράσει τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου και τα έχουμε ήδη κάψει με λίγο βούτυρο ή λάδι.
  8. Ενώνουμε τα μακαρόνια με την σάλτσα και σερβίρουμε πασπαλίζοντας με τριμμένο τυρί.
Σχόλια
* Το e-mail δεν θα δημοσιευθεί στην ιστοσελίδα.